Turpijanje i nega noktiju pre lakiranja + video tutorijal (gost na blogu - Pixie Padlock!)


*Serbian language only!
Danas ću na blogu da ugostim mladu Katarinu poznatiju kao Pixie Padlock, blogerku koja je već dobro poznata među korisnicama sajta Tumblr. Na njenom blogu Pixie`s beauty lab (klik!) možete videti razne trikove u vezi sa negom i dekoracijom tela - kosa, nega kože, noktiju, make up članke, poput ovog (klik!) i mnoge druge. Zajedno vam pišemo o turpijanju i dodatnoj negi noktiju pre izrade manikira, ali i trikovima za negu noktiju nakon skidanja laka. Pokazaću moju rutinu pre lakiranja (četkanje noktiju i način na koji turpijam svoje nokte), a zatim i kako sređujem zanoktice bez upotrebe trimera za iste.


Pixie je odlučila da podeli sa svima vama par praktičnih saveta u vezi sa negom pre lakiranja noktiju, ali i nakon skidanja laka. Slabost, krtost, žutilo noktiju su samo neke od bezbroj posledica koje donosi lakiranje noktiju, a evo i par saveta kako da svoje nokte što uspešnije negujete. Probajte u praksi bilo koji od ovih navedenih saveta i Vaši nokti će Vam biti zahvalni.
Posetite Pixie na njenom blogu: http://pixiepadlock.tumblr.com/
i na facebook stranici: https://www.facebook.com/AlbinoBambi

U video tutorijalu koji sledi prikazala sam kako turpijam i poliram nokte, ali ću u ovom članku to ponoviti u tekstualnom obliku, sa više detalja. Pre turpijanja je obavezno pranje ruku, kao i četkanje noktiju, naročito ako su dugački, a više o tome u nastavku teksta.


Zahvaljujem dragoj Pixie što je gostovala na mom blogu. 
Iskreno se nadam da će Vam neki od naših saveta biti od pomoći!


by Danijela & Pixie`s Beauty Lab

Labels: , , , , , , , , , , , ,