Essence Colour & go #122 Chic reloaded + Pepa cosmetics nail polish #07B + Poredjenje sa Sally Hansen Diamond #470 Black tie (+Video)

Kladim se da nikada niste videle duži niti komplikovaniji naslov! :D Jedna kombinacija koja me je zaista oduševila i podsetila zašto najviše volim topere sa svetlucavim mikro gliterima. Iako je Pepa kozmetika iz Poljske gotovo nepoznata u blogosferi, imam njihova dva gliter laka i oduševljena sam u svakom smislu (oba laka sam dobila na poklon od sestre pre nešto više od godinu dana i jedino što znam je da su kupljeni na štandu u Delta city-ju za oko 150 rsd - 1,5 euro). Ovaj svetlucavi crveni gliter lak uparila sam sa prvim Essence duohrom lakom #122 Chic reloaded i ostala sam zatečena rezultatom!

Chic reloaded je, čini mi se, prvi duohrom lak proizveden od strane Essence i približno isto deluje na noktima kao Sally Hansen Diamond #470 Black tie o kojem ste detaljnije mogle da pročitate ovde (klik!). Ta dva laka nisu identična, pa ih neću nazvati blizancima. Black tie, pored toga što ima tamniju baznu boju (siva koja se graniči sa crnom), nakon nanošenja najviše reflektuje plavu i ljubičastu, za razliku od Chic reloaded, koji ima svetliju bazu i većinu vremena odaje ljubičastu i zelenu boju. Na fotografiji ispod se može videti poređenje ova dva laka. Chic reloaded je desno.


Prvi sloj se dosta providi, zato je preporučljivo nanošenje drugog sloja. Ne spada u lakove sa previše gustom formulom, ali je sa druge strane dovoljno pigmentovan. U par navrata su mi se pojavili mehurići, naročito nakon nanošenja prvog sloja. Ipak zadovoljna sam kvalitetom ovog laka, poprilično ujednačeno se nanosi i vrlo je glamurozan. Sve fotografije su dva sloja bez nadlaka.
Par fotografija sa Pepa gliterom. 
Da li Vam je lepše sa gliterom ili bez njega?Na suncu!
+Video

Labels: , , , , , , ,