MJTS Makeover projekat - Atmosfera sa snimanja promo videa u Bitef Art Cafeu

U petak, 28.11. blogerke, saradnice sajta Mogu ja to sama.com, i moja malenkost, sastale smo se u novom Bitef Art Cafeu (klik!) u cilju snimanja promo videa za projekat koji radimo u okviru pomenutog sajta, a o kojem ne želim još uvek da pričam jer ćete se sutra i same uveriti o čemu se radi. Ovog puta želela sam da vam prenesem atmosferu sa ovog snimanja i blogerskog druženja.
Moram da napomenem da ni jednu od blogerki pre ovog druženja nisam imala priliku da upoznam, ali da sam se sa par njih vrlo brzo raspričala o blogerskim temama i imala utisak kao da se već duže vreme poznajemo, što mi je izuzetno prijalo.
Među blogerkama saradnicama koje su snimale promo video bile su: Katarina (Pixie Padlock), Mia (Makeuplicious), Jovana (Joannes view of life), Maja (Fashion Board), Milica (Kovrdžava kosa) i Zlatana (Make up and more). 
Naša Ivana Radovanović Vulinović (Mogu ja to sama), maksimalno dobro organizovana, lepo je zamislila i sprovela ovo snimanje promo videa u delo.
U prijatnom ambijentu novog Bitef Art-a, uz koktelčiće, poklon ogrlice od Volim Nakit (klik!), snimanje i fotografisanje, par sati proletelo je kao 15 minuta. Još jednom izražavam zadovoljstvo što sam imala priliku da upoznam ove divne devojke! 
I sama jedva čekam da vidim vaše reakcije na projekat koji vam spremamo. 
Do tada, uživajte u fotografijama.I za kraj, moja malenkost
Fotografija preuzeta od Katarine sa bloga http://pixiepadlock.tumblr.com/

Labels: , , , ,