My B-day border dotticure! Starting: Revlon Matte Suede - 008 Powder Puff

Vrlo neutralan i jednostavan manikir, sveden na minimum. Sutra mi je rođendan, a prvobitno sam razmišljala o nekom "one stroke" dizajnu, ali sam zbog krajnje loše volje danas u poslednjem momentu odustala od te ideje pa sam odradila "border manicure" ili "dotticure". Ujedno ću izneti mišljenje o novom Revlon laku u mojoj kolekciji, iz Matte Suede linije #008 Powder Puff (julski novitet).

Moram unapred da naglasim da sam umesto standardne baze koristila Oriflame nail protector instant strength and volume (takođe julski novitet), sredstvo koje ima blagu, mlečno roze nijansu pa u prvi mah može delovati da ovaj lak poseduje rozikasti podton (odmah da razgraničim da nije to u pitanju). Powder Puff u potpunosti opravdava svoj naziv, jer je u pitanju čisto sedefasto bela nijansa ispunjena vrlo sitnim plavim i ljubičastim shimmer-om, koji je uživo poprilično uočljiv (ne znam da li se na fotografijama može primetiti). Posebno je prepoznatljiv na suncu, kojeg danas, nažalost, nije bilo pa nisam mogla da predstavim i taj detalj. Iako je lak lagan, pomalo redak, on vrlo lepo pokriva u jednom sloju, ne ostavlja štrafte i suši se neverovatno brzo!Brzina sušenja prvog sloja je oko 3 minuta, dok sloj na noktu prelazi u mat u roku od 30 sekundi. Zbog sedefaste nijanse deluje više "velvet" nego "matte", ali meni se bez obzira na sve izuzetno dopada. 


Oduševljena sam kako mi trenutno stoji, zbog blago preplanulog tena. Razlika između prvog i drugog sloja gotovo da ni ne postoji, ali preferiram dva sloja. Obožavam četkice Revlonovih lakova, pa je nanošenje bilo uživanje, kao i uvek. Definitivno bih ponovo kupila ovaj lak kad bi mi se ukazala prilika i čuvala ga "u rezervi". Sigurno ću ga iskoristiti u toku zime za neki snežni dizajn. Sve fotografije su dva sloja bez nadlaka.

 B day border dotticure! 

Labels: , , , , , , ,