Golden Rose Rich color #22

Jedan sloj
Iskrena da budem, nisam očekivala ovako lep crveni lak - naročito ne što se tiče same nijanse, koju neverujem da ću uspeti da opišem na zadovoljavajući način (ali oprostićete mi, nadam se). Uzela sam ga "na blef", dok sam se vraćala od zubara, jer ja se tako tešim! :D


Najpre sam zabeležila fotografije sa jednim slojem laka, a onda i sa drugim, bez nadlaka. Imala sam opake i bolne zanoktice na srednjem i malom prstu, pa sam pokušala da ih zamaskiram tako što sam oko svih noktiju umasirala maslinovo ulje (lak je ostao netaknut). 

Fotografije - jedan sloj 
Nijansa se kreće u rasponu od trule višnje do električno crvene (koja se nazire kao podton) - a po malo me je podsetio i na Don Juan Nail Stars LK68, kojeg sam već predstavila (klik!). Opisala bih ga kao zagasitu, tamniju verziju Don Juan-a, a zajedničko im je i posedovanje po malo metalik odsjaja. Verovale ili ne, jedan sloj je sasvim dovoljan i daje lepu pokrivenost. Ni bogatstvo boje se neće promeniti drugim slojem, tako da sam poprilično iznenađena pigmentacijom. U par navrata je ostavljao štrafte pri nanošenju, ali te štrafte mi se čak dopadaju na ovoj nijansi i nisu nešto posebno primetne. Završnica nije previše sjajna, mada i nije neophodna pored jako sitnog crvenkastog shimmer-a i metalik momenata.

Fotografije - dva sloja
Labels: , , , , ,