Lavender paint drips

Jedan od dva omiljena laka, koja sam često nosila tokom septembra, je prelepa lavanda ljubičasta Golden Rose Rich Color #47. Mogu samo jedno da kažem, vizuelno ovo je ubedljivo najlepši lak u celoj RC kolekciji i žao mi je što sam ga do sada zaobilazila!
Inspiracija za naziv posta potiče od zamišljanja polja lavande, svaki put kada pogledam u svoje nokte. GRRC #47 je divna, pigmentovana krema srednje-visokog sjaja, a uspeo je da bez problema pokrije u jednom sloju, iako na fotografijama imam standardno dva. Nemam reči kojima bih izrazila svoje oduševljenje ovim lakom, ali sigurno je da mi je za sada miljenik iz cele RC kolekcije.

Preuzeto sa interneta
Iako je sam za sebe dovoljan, htela sam da dodam još neki sitan detalj, i tako su nastale ove "šljokičave mrlje od farbe". Lak koji sam koristila za to je, rekla bih, kinez, imam ga jako dugo i uvek mi lepo upotpuni ljubičaste manikire. Njegovo ime je "Missme nail art" #70. U pitanju su gusto raspoređene ljubičaste, srebrne i svetlo plave šljokice - u providnoj bazi. Oko noktiju sam stavila ulje za zanoktice, pa se zato taj deo toliko presijava. Sve fotografije su zabeležene sa nadlakom.

To je ujedno bio dizajn za neku žurku, a ovo je bio make up koji sam uradila
u skladu sa noktima!
Labels: , , , , ,