Green manicure with Fall One stroke flower

Da li ste čule za turske lakove pod nazivom "Deina"? Ja nisam, sve do juče, kada sam kupila jedan zeleni u lokalnoj parfimeriji za 120 rsd (1,2 eura). Prodavačica mi je rekla da nije čula komentare kupaca do sada, ali da ih je ona lično probala i da joj se dopadaju zbog gustine i dobrog pokrivanja.
Iskoristila sam poslednje trzaje lepog vremena za recenziju ovog Deina laka, jer sam izabrala meni omiljenu zelenu boju. Zelene lakove ne nosim kad je jesen (sa izuzetkom zagasitih nijansi zelene). Lak je bez imena, a nosi broj #84. Na fotografijama vuče na neon, dok je uživo više nežna pastelno zelena. Nanela sam dva sloja i, nažalost, pojavili su se mehurići. Iako su se pojavili, nisu bili previše uočljivi uživo, koliko jesu na ovim fotografijama. Bočica sadrži 13ml laka. Sama gustina laka i četkica su mane, dok je pigmentacija veliki plus.
Prvi sloj pokriva, bez povlačenja i štrafti, ali zato je kratka i tanka četkica dosta otežavala nanošenje. Kremast lak sa divnom završnicom, koja me je podsetila na klasične Flormar kreme. Suši se prosečnom brzinom. Sve u svemu, najveća mana su mehurići, tako da ću sledeći put dobro razmisliti pre nego što odlučim da kupim Deina lak. Sve fotografije su dva sloja, bez nadlaka.Green manicure with Fall One Stroke flower

Ovu upadljivu zelenu ublažila sam sa malo glitera i one stroke cvetom u jesenjim bojama. Nadam se da sam uspela da tu moju ideju sprovedem u delo.


Baza: Eveline SOS Brittle and broken nails 
(u roku od dve nedelje mi je oporavio jako krte nokte, odličan proizvod)

Baza dizajna: Deina nail enamel #84 (dva sloja)

Gliter lak: Lori Anne - Pink glitter (jedan sloj)
Beli šestougaoni gliter, nakon čeka sam nanela jedan sloj nadlaka i stavila
zelene cirkone. Sa akrilnim bojama i četkicom za one stroke tehniku odradila sam zeleno-braon
cvet, a sa tačkalicom braon tačke. Akcentovala sam cvet sa belom akrilnom bojom.Dodatak!

Pogledajte moj video kako da odradite ‚‚one stroke‚‚ cvet 
na noktima pomoću ‚‚uradi sama‚‚ četkice 
i akrilnih boja - klik!

Ako nemate tačkalicu, 
pogledajte sa čim možete da je zamenite - klik!

Labels: , , , , , , , ,