Golden Rose Rich color #111 & Reptilian green fading dots + video tutorijal

Dugo nisam radila recenziju i dizajn u jednom članku. Iskreno, izbegavam da pretrpavam članke sa bezbroj informacija, ali ovog puta ću biti kratka. Golden Rose RC #111 je drugi lak koji mi se svideo onda kada sam na polici u parfimeriji ugledala GR RC #112, o kojem ste čitali ovde (klik!). Tada sam #111 propustila, jer mi je graorasta boja za nijansu draža, ali pre par dana sam ga konačno ugrabila. Cena 140 rsd, za 10.5 ml.

Teško mi je da definišem ovu nijansu, prvo što sam pomislila kad sam ugledala lak je da je u pitanju "izbledela maslinasto zelena" (kao masline koje izblede na suncu). Nakon duže opservacije sam uočila da lak ima diskretan sivi podton, posebno uočljiv uživo. Lak je kremast i pokriva u jednom sloju vrlo uspešno. Po formuli se ne razlikuje mnogo od #112, tako da preporučujem da pružite šansu ovim lakovima, ako Vam se dopadaju nijanse. Imala sam neki neodložan posao, pa su se nakon toga na površini pojavile štraftice i tačke (moja krivica, lak ima savršenu sjajnu završnicu bez ikakvih nepravilnosti). Na fotografijama dva sloja laka bez nadlaka, direktna dnevna svetlost.
Zatim sam uzela neke zelene lakove i uradila ovaj manikir. Postupak, brojevi i nazivi lakova su u tutorijalu i na fotografijama ispod.


Nema mnogo devojaka koje su ljubitelji zelenih lakova, 
da li ste u grupi ljubitelja sa mnom?


Labels: , , , , , , , , , , , , , , ,