Blogofot #Februar `14

Prikupilo se dosta novih lakova, i jako sam zadovoljna kako se polako ali sigurno moja kolekcija menja u smislu bogatstva boja koje sada poseduje. Ujedno sam odlučula da prodam lakove koje ne koristim (što boje, što proizvođače), i tako promenim i strukturu kolekcije, a o tome nešto niže u tekstu.

Essence 24/7 baza i sredstvo za efekat izbeljivanja noktiju su proizvodi koji se povlače iz proizvodnje i trenutno su na sniženju, a možete ih kupiti u Lilly i Dm drogerijama za 139 rsd. Obavezno iskoristite priliku, jer rafovi sa Essence proizvodima na rasprodaji su gotovo ispražnjeni (da ne kažem opustošeni). *koliko sam uspela da uočim, za 139 rsd se mogu uzeti i stikeri za nokte kao i dvostrana turpija, ali nemojte me držati za reč, jer u žurbi nisam uspela da vidim šta je sve na rasprodaji. Znate za moje oduševljenje kada sam uočila da Golden Rose ima mat nadlak! Videli ste njegovu primenu ovde (klik!). Dva Golden Rose Rich color laka sam takođe testirala (klik!)(klik!). Astor lakove sam kupila preko FB stranice (kozmetika uvezena iz Nemačke), dok sam dva Flormara i Essence Revolution kupila tokom mojih svakodnevnih lutanja po parfimerijama i drogerijama.
Favorit meseca? Definitivno Moje krpice. Izrazila sam želju da se oslobodim proizvođača i boja koje jednostavno nikada nisam koristila, ili sam to činila vrlo retko. Među njima su, svakako, pink, žuti i narandžasti lakovi (boje koje vrlo retko, gotovo nikada ne koristim), sedefaste završnice kao i Care Romeis i Gabrini lakovi. U međuvremenu sam saznala za sajt Moje krpice i zajedno sa sestrom krenula u akciju prodaje stvarčica koje ne koristimo/ ne nosimo. Moj profil možete pogledati ovde (klik!)
Februar je protekao u znaku posvećivanja pažnje mom zapostavljenom YouTube kanalu, tako da od sada tamo možete očekivati svakakve zanimljive i jednostavne nail art tutorijale! (klik!). Ovog meseca sam promenila i oblik svojih noktiju iz kvadratnog u bademast, ali članci sa novim noktima tek slede na blogu, kao i poseban članak o mojim utiscima (prednosti/mane bademastog oblika!). Tutorijal o promeni oblika sam objavila na kanalu.


Kolaž manikira iz februara 
(sa bloga i YouTube kanala)


...do sledećeg Blogofota
 jedan chill cloud rap instrumental, muzika koja me opušta dok učim... 

Labels: , ,