Be aware of... Toxic lollipops! + video pregled

Sećate li se veštice iz crtaća "Bugs Bunny"? Duško dugouško i RTB sinhronizacija od strane glumca Nikole Simića tera mi suze na oči od smeha svaki put (klik!). Veca veštica je ono što me vraća u detinjstvo jer sam se užasno plašila iste! Danas je upravo ona bila inspiracija za izradu misterioznih lizalica na mojim noktima.
Izvor/Source: Tumblr.com

Izradom baze dizajna htela sam da postignem efekat čudesnog/magičnog (kakve su uostalom sve veštičije aktivnosti) i toksičnog/otrovanog (kao posledica njihovih zlih namera). Ovog puta će biti dosta fotografija jer nisu baš najsjajnije ispale, pa nisam mogla da se odlučim koje su najbolje za blog. Krenula sam sa dva sloja Golden Rose with protein #300 ("Project 22 Pan")


Proces izrade...
Na make up sunđer sam stavila Color Line (zeleni lak) #85 ("Project 22 Pan") i utapkala ga na dva različita mesta. Sve se može jasno videti na fotografiji iznad. Nakon toga sam upotrebila zlatni Golden Rose with protein #308 ("Project 22 Pan") i utapkala ga preko dve zelene fleke i malo oko njih. Tapkanje sam završila sa Golden Rose with protein #279 ("Project 22 Pan"), koji sam nanela oko zelenih flekica.
Sve sam pokrila sa Golden Rose with protein #318, čuvenim GR gliterom koji ulepšava svaki dizajn. Treba sačekati bar pola sata nakon nanošenja ovoliko lakova, pre no što se stavi nadlak. Neophodno je staviti nadlak pre pečatiranja, koji sam odradila uz pomoć Sally Hansen Hard as Nails #24 Black Out. Sviđa mi se što su lizalice ispale neupečatljivo, jer je akcenat na bazi. 
Slede slike + video snimak kako čudesno ova kombinacija lakova izgleda na suncu. Nisam mogla a da ne snimim raskoš boja na noktima!

Koristila sam...
Na suncu

Nakon upotrebe pečata, na suncu
Prirodna svetlost
+ Video!


Labels: , , , , , , , , , ,