Skip to main content

On Sunday we`re matching manicures! BCA month - October in pink!

Blogerke su me preduhitrile, jer su odlučile da lakiraju "nokte u pink", pre no što sam i sama odredila koji će to dan biti (jer sam uveliko - van tematske nedelje - planirala da jedan dizajn na blogu posvetim svim ženama koje se bore protiv jednog od najopasnijih zloćudnih tumora među ženama - rak dojke, a čije je obeležje roza vrpca). Ceo oktobar posvećen je podršci obolelih žena, zbog čega je među blogerkama manikir podrške nazivan BCA month (eng. Breast cancer awareness month) - "October in pink" manicure. Pogledajte neke od dosadašnjih pink manikira ovde (klik!)

Svojim dizajnom nisam posebno zadovoljna, jer sam ovih dana bila u frci ali sam rekla sama sebi da ovaj manikir moram stići da uradim kako god znam i umem. Ono što mi se zapravo ne sviđa je izgled vrpci, no drugi put će biti bolje. Koristila sam kreč beli lak kao bazu, baby pink, jedan gliter lak i srebrnu nail art foliju. Fotografije su sa jednim slojem nadlaka. Prva naredna fotografija zabeležena je pod veštačkim svetlom.

Beli: Flormar #310
Kažiprst: Maybelline mini Colorama #26 Candy bar
Gliter lak: Miss Selene #164
Za crtanje vrpce koristila sam i: CR nail polish #97
Moj prošlogodišnji dizajn:


Pogledajte BCA manikire drugih blogerki!


Comments

Popular posts from this blog

Prodajemo "otrov u slatkom pakovanju": Kineski lakovi - Moje iskustvo (video)

CR (Cairuo/Care Romeis) su kineski lakovi koje možete pronaći vrlo jeftino u većini kineskih prodavnica, kao i na uličnim tezgama. Ova bočica koštala me je 50 dinara, ali taj novac sam žrtvovala kako bih vam prenela svoje utiske i pokazala da su ovo lakovi koje ni pod tačkom razno ne smete kupovati, koliko god vam se pakovanje dopadalo.  CR (Cairuo/Care Romeis) are chinese nail polishes, which you can find very cheap in most Chinese stores here in Serbia, and also on street stalls. This bottle cost me 50 serbian dinars, but I sacrified that money in order to tell you my impressions and to show you that these polishes are really bad. Don`t buy them because you liked packaging, you`ll regret it.

FAQ: Nail care routine! (Moja nega noktiju!)

Danas delim sa vama jedan poseban, vrlo važan (i poprilično dugačak) članak za sve pratioce koji su se interesovali za moju negu noktiju (naročito pratioci na fb strani) . Zaista ću se truditi da na svako često postavljeno pitanje odgovorim pisanjem članka (tako mi je mnogo lakše, kako bih izbegla odgovaranje svakom pojedinačno), a naslov sugeriše na skup najčešće postavljenih pitanja . Proteklih meseci su mi u inbox na Facebook  pristizale razne poruke, a neka pitanja su se iznova ponavljala.

500+ FB pratilaca, 60000+ pregleda stranice, 100000+ pregleda video tutorijala... Vreme je za nagradjivanje! (ZATVORENO)

Iskreno, nisam ni sanjala da će 500(x2), dakle 1000 očiju gledati moje fotografije svakodnevno. Možda cifra 500 na fejsbuku deluje malo, ali meni je zapanjujuće velika. Ne mogu ni da zamislim ispred sebe 500 devojaka koje gledaju u mene, toliko mi je ta cifra nestvarna :D Takođe, neverovatno mi je da dnevno, kako kaže statistika, 600 ljudi poseti moj blog... Hvala vam od srca! Posebno pozivam blogerke da se pridruže, jer ste mi bile posebna podrška i svakako bih volela da vas vidim u igri za nagradu! 

Brzosušeći nadlakovi (Miss Sporty, Golden Rose, Seche Vite)

Nadlakovi za kojima najčešće posežem su brzosušeći, jer što sam starija sve mi je draže kad se manikir brzo osuši. Nisam probala mnogo, tačnije probala sam samo ova tri brzosušeća nadlaka koja vam danas predstavljam. Svrha brzosušećih nadlakova je da za što kraće vreme osuše manikir, te su zbog toga pogodni za nanošenje kako na suv, tako i na poluosušen manikir. Glavna odlika je sušenje nakon 60 sekundi od nanošenja. Topcoats which I commonly use are fast-drying, because the older I am I prefer when my manicure dries quickly. I have not tried much, or more precisely I tried just three of these fast drying top coats which I now present to you. The purpose of the fast-drying top coat is faster dry time of the manicure, and therefore they are suitable for application on dried or half-dried manicure. The main feature is drying after 60 seconds of application.